Elintarviketeknologian uudet trendit

Tekijät: Laaksonen, Tommi; Alarinta, Jarmo; Närvä, Margit
Tekijöiden määrä: 3
Kieli: suomi
Julkaisutyyppi: E1 Yleistajuinen artikkeli, sanomalehtiartikkeli
Julkaisija: Savonia ammattikorkeakoulu
Julkaisuvuosi: 2020
Numero: 1.7.2020
Tieteenala: Tekniikka
Muu tekniikka
Paikalliset tekijät ja heidän affiliaationsa: Alarinta, Jarmo - Seinäjoen ammattikorkeakoulu, Bio- ja elintarviketekniikka (tekniikan alat)
Närvä, Margit - Seinäjoen ammattikorkeakoulu, Bio- ja elintarviketekniikka (tekniikan alat)
Sarja: Blogit Savonia : Elintarviketeknologian täydennyskoulutusta verkko-opintoina Ruokalaaksossa
Linkit: https://blogi.savonia.fi/uuttaluomassa/ruokalaakso/
Organisaation sisäinen affiliaatio: Seinäjoen ammattikorkeakoulu, Bio- ja elintarviketekniikka (tekniikan alat)