Opiskelijat analysoivat oluen kivennäis- ja hivenaineita kemian laboratorion uudella ICP-OES-laitteella

Tekijä: Kanto, Piia
Tekijöiden määrä: 1
Kieli: suomi
Julkaisutyyppi: E1 Yleistajuinen artikkeli, sanomalehtiartikkeli
Julkaisija: Tampereen ammattikorkeakoulu
Julkaisuvuosi: 2021
Numero: 16.4.2021
Tieteenala: Luonnontieteet
Kemia
Paikalliset tekijät ja heidän affiliaationsa: Kanto, Piia - Tampereen ammattikorkeakoulu, Laboratoriotekniikka
Sarja: TAMK-blogi
Aiheet:
Linkit: http://urn.fi/URN:NBN:fi-fe2021082744510
https://blogs.tuni.fi/tamkblogi/teema2/opiskelijat-analysoivat-oluen-kivennais-ja-hivenaineita-kemian-laboratorion-uudella-icp-oes-laitteella/
Organisaation sisäinen affiliaatio: Tampereen ammattikorkeakoulu, Laboratoriotekniikka